2009. augusztus 29., szombat

DD, azaz dupla dackorszak

Beköszöntött a dupla dackorszak időszaka nálunk. Beninél kicsit később, mint az átlagos lenne, Julcsinál viszont jóval korábban (persze statisztikailag így minden rendben, de amúgy meg nagyon nehéz...). Ha üldözési mániám lenne, azt mondanám, hogy szerintem Beni leste el Julcsi-boszitól, de ha ez így nem is igaz, az biztos, hogy Julcsi térnyerése a lakásban szoros kapcsolatban Beni viselkedésével... :)
Beninél most mindenre az ösztönös, azonnali ellenkezés a reakció. Még akkor is, ha ő maga akarta pár pillanattal korábban a dolgot. Szerencsére hamar el lehet viccelni vele a dolgot, így kezelhető a probléma. (És őszintén szólva örülök is, hogy végre eljutott ide. Annyi mindent magában tart, ideje kicsit kiadni is egy-két dolgot magából.)
Mulcsusnál pedig úgy jelentkezik a dolog, hogy amint valamire azt mondom neki, hogy nem-nem-nem, kajánul hátravigyorog, majd de-de-de-de-de-de felkiáltással csinálja tovább a megkezdett, tiltott dolgot. Persze tudom, hogy ezt még nem úgy használja, mint mi, de mindenesetre mindig a megfelelő szövegkontextusban hangzik el a szájából a dacos válasz... :) (Igazi kis boszorka!)

0 megjegyzés:

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash