2009. július 19., vasárnap

Egy hét anyunál

Anyukámnál voltunk egy hétig. Kicsit féltem tőle, hogy milyen lesz a két gyerekkel, apa nélkül. De jól sikerült. Julánk nagy fejlődésen ment keresztül: végre használja új tudományát, a mászást, már hatalmas távokat képes így megtenni.
Fel is állt - végül is minek is aprózná el a dolgokat. :) És tegnap este úgy sikerült a mutatvány, hogy a lábai kicsit messze voltak tőlem - belém kapaszkodott ugyanis. Hogy kissé kényelmesebbé tegye a dolgot magának, két "lépést" tett előre. Azt hiszem, kezdhetünk félni.
És ugye három a magyar igazság: elkezdett gagyogni. Egész nap a ba-bba-bba slágert hallgatjuk. Néha még éjszaka is. Szenzációs! :)

Benikémet pedig összecsipkedték a szúnyogok. Nagyon elvakarta szegény, így két csípés kb. öklömnyire feldagadt, és elég durván besebesedett másnap reggelre. Még meg is ijedtem kicsit. Adom neki a kálciumot, és Fenistil-lel kenegetem. Most már egész emberi kinézete van.

Ez a hőség nagyon megviselt bennünket. Az elmúlt két éjszakánk emiatt nagyon kalandosra sikeredett. Először sikerült hajnali 1:45-ig aludni, majd a két gyerkőc közreműködésével 5:15-ig kaszinóztunk. Hát igen, az egy szoba hátránya. A végén már egymást tartották ébren. Aztán következő éjszaka korábban kezdték - kb. 1 körül, azt már csak az én egyéni szoc.problémám volt, hogy addig nem sikerült elaludnom a meleg miatt. Igaz, most csak 3-ig tartott a családi program. De kellőképp fáradtak vagyunk mindannyian.

Ma végre már itthon alszunk, két gyerek - két szoba felosztásban, remélem, így megússzuk a további kalandokat.

0 megjegyzés:

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash