2009. július 26., vasárnap

Idilli hétvége

Nagyon jó kis hétvégénk volt. Pedig szombaton nem csináltunk semmit, csak itthon voltunk. Olyan bolond szél volt, hogy nem mertünk elindulni a gyerekekkel még játszótérre sem. Aztán délután végül csak kimentünk a garázshoz. Sárkányt röptetni. Ami nem teljesen a tankönyvi forma szerint sikeredett, de Beni nagyon élvezte. Meg Julcsika is, az ölemből.

Vasárnap már nem fújt annyira a szél, így felkerekedtünk. Beni gyermekvasutazni szeretett volna, így Julánk is megismerkedett a vonatközlekedéssel. Vasúttal mentünk fel a Széchenyi hegyre, ott játszótereztünk kicsit. Mindkét gyerek nagyon élvezte a csúszdázást, azt hiszem, a képek magukért beszélnek...



Aztán elsétáltunk a fogaskerekűhöz, azzal lementünk a végállomásig, ott átszálltunk a villamosra, majd vettünk egy lángost, és hazajöttünk. Benikém annyira elfáradt, hogy már az úton elbóbiskolt. :) Julánk még a vonatút alatt aludt kicsit - őt szegénykémet kellőképp megrémítette az alagút, bár messze nem annyira, mint annak idején Benikét. Itthon aztán Beni aludt, Julcsika pedig apával Forma1-et nézett.
Most kicsit kipihentebben vágok neki ennek a hétnek, mint mostanában. Aztán majd meglátjuk, hogy alakul.
Posted by Picasa

0 megjegyzés:

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash